dissabte, 2 de febrer del 2013

SETMANA INTENSA!!!!!!


Aquesta setmana no hem parat de treballar. El dimarts van venir al local a treballar amb els accesoris i retocar una mica les missions, perquè el divendres ho vam ensenyar als nens de primer a cinquè de l'ESCOLA EL DESPUJOL, DE LES MASIES DE VOLTREGÀ.
Com podeu veure a les fotos estaven molt atents a les nostres explicacions, i van al.lucinar amb el robot. Nosaltres ens ho vam passar bé i vam tornar a veure a la Montse Boixaderes que havia estat professora de la nostra escola.




TAMBÉ HI HAVIA L'AIRUN LA COSINA D'EN MARC I ELS NENS DE LA SEVA CLASSE DE 1R
AVUI  al matí ha vingut a treballar l'altre equip dels santperencs i ens han vingut a veure els mes petits ELS LEGO XANDRI. Els hem deixat alqunes peces que els hi faltaven i un motor. També ha vingut en Pau Moreno i li hem ensenyat el que haviem treballat amb l'ajuda del correu que ens va enviar, i ens a donat més feina. Quan a marxat ens hem posat mans a l' obra i ja quasi bé ho hem acabat. També hem estat programant el robot. 
Ara en Marc i jo, en Biel anem a fer quatre xuts amb la pilota, en Pol s'en va de Carnaval i en Tomasz al llit que esta malalt.




EN SERGI I EN RICARD AMB EL SEU ROBOT

EN PAU MORENO I LES SEVES EXPLICACIONS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada