divendres, 24 de maig del 2013

ESCRIT DE L'AJUNTAMENT DE SANT PERE DE TORELLÓ




The Santperencs 4G acaba temporada però segueix treballant en el projecte


Dissabte 11 de maig l'equip The Santperencs 4G va fer un petit acte de final de temporada obert a familiars i totes les persones que han participat i col·laborat en el seu projecte que recordem no va guanyar el premi de la FLL però si que va rebre el premi especial als Valors que atorga també la FLL.







Durant l'acte els quatre joves van agrair i explicar tot el procés de treball i elaboració del projecte d'aquest any, que  ha consistit en un robot que havia de ser útil o servir pensant en la Gent Gran, tema que proposa la mateixa FLL .






 
El seu projecte ha estat l'elaboració d'un teclat específic per facilitar l'accés a les Noves Tecnologies per part de la gent gran. Per arribar al resultat final, els joves van fer un treball de recerca i investigació molt profund entre gent gran per al de saber quins són els problemes reals que es troben aquest col·lectiu davant de les TIC i quines eines/elements els aniria bé fer fer-los l'accés més fàcil. El teclat, que ja l'estan treballant per convertir-lo en un aparell molt més pràctic de transportar, va ser el que van presentar a través del robot en el concurs d'aquest any de la FLL.

El projecte doncs ha arribat al final però tot sembla indicar que encara tindrà una continuïtat que de ben segur gratificarà a aquests quatre joves que tan d'enginy i treball han demostrat. De moment ja han establert diferents contactes per tal que aquest prototip pugui esdevenir una realitat i faciliti aquest accés a les TIC a tot un col·lectiu de població que avui encara se’n troba bastant al marge.


MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE ESTEU AL NOSTRE COSTAT!!!

ESTEM LLUITANT PER INVESTIGAR I AVANÇAR  EN EL NOSTRE TECLAT.

FINS Al FINAL ................................................................................................................................

I JUNTAMENT AMB EN SERGI I EN RICART, ELS DOS NOUS MEMBRES DE L'EQUIP PER L'ANY VINENT, HEM COMENÇAT A RUMIAR ELS DESASTRES DE LA NATURA, EL REPTE DEL PROPER ANY. BENVINGUTS NOIS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada