dilluns, 8 de juliol del 2013

VISITA ALS AVIS DEL CENTRE DE DIA DE SANT PERE DE TORELLÓ

L'ajuntament de Sant Pere de Torelló i el diari Torelló han publicat la següent notícia sobre la nostra visita:
PRESENTANT EL NOSTRE PROJECTE

"The Santperencs 4G no fan vacances i segueixen treballant en el seu projecte. I per això divendres dia 21 de juny van ser tota la tarda al Centre de Serveis, on van explicar qui eren, què era la FLL (First Lego League) i sobretot quin era i en què consistia el projecte pel qual aquest any van rebre el premi als valors de la FLL.
Un TECLAT i UNA PÀGINA WEB que faciliti l'accés a les Noves Tecnologies a la gent gran és el que els ha donat el premi als valors i és el que van presentar, muntar i ensenyar a tots els usuaris dels Centre de Serveis que van quedar impactats amb la iniciativa i empenta dels joves i afirmaven que l'ordinador és :  "una màquina que sempre n'hem sentit a parlar però que no havíem tocat mai ni sabíem que podia servir tant per la pràctica de cada dia, i que tingués informació tan important..."
Pel que fa als joves, The Santperencs 4G, també van aprofitar per ampliar el seu treball de recerca, valorant, investigant, consultant.... entre els usuaris del Centre, segons les dificultats i incapacitats de cada usuari.
L'experiència doncs, ha estat enriquidora per les dues parts alhora que els ha servit per a formar-se i ampliar el seu treball i els seus coneixements."

Estem molt satisfets de poder ensenyar el nostre treball a tots els possibles usuaris. 
El projecte continua i no sabem fins a on. 

Volem agrair als avis i a les treballadores/s del centre de dia les capses tant boniques que ens van regalar per posar les nostres peces LEGO, i el berenar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada