dissabte, 20 de juny de 2015

OSONENCS DE L'ANY 2014

A la Gala celebrada a Taradell, el passat dimecres 10 de juny de 2015, The Santperencs 4G vam ser escollits OSONENCS DE L'ANY 2014 pels lectors d'EL 9 NOU, a través de les gairebé 1.500 butlletes rebudes per a l'edició d'aquest any.


                         

Des d'aquest blog, volem donar MOLTES GRÀCIES a tots els osonencs i osonenques que, amb els vostres vots, heu triat que The Santperencs 4G siguem els “Osonencs de l’any 2014”. Gràcies especialment al Club de pares i àvies dels nostres amics, que compren habitualment El9Nou, i que ens han votat fidelment durant aquest dos darrers mesos. Si ja era un immens honor està entre els cinc finalistes, imagineu-vos el què significa, ara, ser els escollits. No ens ho acabem de creure!


Tots els altres candidats, i tots els finalistes, eren també mereixedors d’aquest guardó. Tots ells són persones molt experimentades i amb trajectòries professionals i personals molt rellevants en l’àmbit social i humanitari. Volem felicitar, especialment, als altres quatre finalistes: Carles Furriols, president de la Fundació Josep Trueta; Mercè Generó, de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona (FCMPPO); Antoni Ramírez, president de l'Associació Sant Tomàs i Joan Redorta, de l’Associació per la Sostenibilitat Ecològica, Humana i Social (ASEHS). Gràcies a tots per ser com sou i per la vostra magnífica tasca.

                            

Tot i que som molt  joves, la participació a la competició de la FLL ja ens ha permès de viure moltes experiències enriquidores i aconseguir molts premis. Fins i tot, hem tingut la sort i l’encert de poder tenir reconeixement en campionats mundials. Però cap d’aquests premis no és tan entranyable com haver estat escollits enguany Osonencs de l’any, és a dir, ambaixadors de la nostra comarca, Osona. És per a nosaltres una gran responsabilitat i un immens honor de ser els escollits aquest any.

Com ja sabeu tots els que ens seguiu a través del blog, aquest any, a més de construir el robot per a la competició, hem estat treballant en un projecte de recerca que ha consistit en dissenyar un prototipus de teclat i una pàgina web adaptats per a nens amb dificultats per comunicar-se,  com a conseqüència de patir malalties neurològiques.


Ens fa molta il·lusió pensar que aquest projecte pugui ajudar, en un futur proper, a molts nens del món que ho puguin necessitar, i a les seves famílies. Segur que aquest reconeixement que ens acaben de concedir, farà una mica més possible aquest nostre somni d’intentar portar a la realitat aquesta eina. Els The Santperencs 4G volem dedicar especialment aquest guardó a en Martí, que ara ja no està entre nosaltres, però que va inspirar aquest projecte científic. Et portarem sempre en el nostre cor!!Enllaç a la notícia a la versió digital de El9Nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada